ironclub

Personal Trainer

Personal Trainer toimii lähtökohtaisesti henkilökohtaisena valmentajana, ohjaten asiakasta kohti parempia liikunta- ja terveystottumuksia. Asiakkaan tavoite määrittää Personal Trainerin työnkuvaa.

Alkukartoitus

Valmentajamme kartoittavat lähtötilanteesi ja motivoivat sinut omien henkilökohtaisten tarpeittesi mukaan. Olet sitten vasta-alkaja, aktiiviliikkuja, painonpudottaja tai haluat parempaan kuntoon ja kohti terveellisempää elämää. Suunnittelemme alkukartoituksen avulla sinulle sopivan aikataulun ja suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen:
Eve Uusiniitty
040 503 72 86
eve@vehkacenter.com

Valmennuspaketit

Personal Trainer -palveluita voi ostaa paketteina yksin, kaksin tai 6-10 hengen pienryhmänä. Valmennuspaketit sisältää kuntokartoitukset, saliohjelman, liikuntavalmennusta sekä ravintovalmennusta.

ironClub valmentajat

ironClubin valmentajina toimivat Eveliina Uusiniitty, Jarno Lemmetyinen, Tomi Kainiemi, Ilkka Repo ja Samu Vilkman.

Eve

Ohjaaja, Personal Trainer
eve@vehkacenter.com
040 503 7286

Jarno

Ohjaaja, Personal Trainer

Tomi

Painonnostovalmentaja
tkainiemi@hotmail.com
040 777 3137

 

Ilkka

Ohjaaja, Personal Trainer

Samu

Ohjaaja, Personal Trainer

Mitä on toiminnallinen harjoittelu?

Toiminnallinen harjoittelu lisää lihaskuntoharjoittelun haastavuutta, tehoa ja kalorinkulutusta. Ns. normaalin kuntosaliharjoituslaitteiden liikeradat ovat osittain rajoitettuja, minkä vuoksi tasapainon, koordinaation ja kehonhallinnan harjoittaminen jää vähemmälle. Toiminnallisessa harjoittelussa tavoitteena on korjata näitä aukkoja. Tässä harjoittelumuodossa pyritään aikaansaamaan samoja liikesuorituksia ja –malleja, joita myös arkielämässä, työssä tai erilaisissa urheilulajeissa tehdään.

Tavoitteena on kehittää fyysisiä ominaisuuksia, kuten hapenottokykyä, lihaskestävyyttä, voiman eri lajeja, liikkuvuutta, nopeutta, koordinaatiota sekä tasapainoa.

Kenelle harjoittelumuoto sopii?

Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille perusterveille ihmisille. Harjoitusten haastavuus voidaan säätää sopivaksi tavalliselle kuntoilijoille, ikääntyville tai jopa huippu-urheilijoille. Toiminnallisessa harjoittelussa pyritään monipuoliseen lihasten harjoittamiseen vaihtelevilla painoilla tai oman kehon painolla, omien tavoitteiden mukaan. Samoin harjoitetaan intensiivisten ja lyhyiden harjoitusten yhdistelmiä, kuten soutua, juoksua, voimisteluliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, kahvakuulaliikkeitä, naruhyppelyä ym.